Gün Haber

Kara Havacılık Okul Komutanlığına ait helikopter zorunlu iniş yaptı

ISPARTA’da askeri helikopter havalandıktan bir süre sonra yağ kaçağı nedeniyle Burdur Gölü kıyısına zorunlu iniş yaptı. 5 mürettebatın yara almadığı olayla ilgili çevresinde güvenlik önlemi alınan helikopterin kaldırılması için çalışma başlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Kara Havacılık Okul Komutanlığına ait helikopter zorunlu iniş yaptı
Haberler / ISPARTA
5 Nisan 2024 Cuma 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Isparta’da bulunan Kara Havacılık Okul Komutanlığından havalanan UH-1 tipi helikopter, bir süre sonra yağ kaçağı olduğu saptandı. İçerisinde 5 mürettebatın bulunduğu askeri helikopter dün saat 22.10 sıralarında Keçiborlu ilçesi Ardıçlı Köyü sınırları içerisinde Burdur Gölü kıyısına zorunlu iniş yaptı. İniş sırasında personelden yaralanan olmazken, helikopterde de herhangi bir hasar meydana gelmediği öğrenildi. Haber verilmesi üzerine bölgeye askeri personel sevk edildi. Helikopter mürettebatı bölgeden tahliye edilirken, helikopterin çevresinde de güvenlik kordonu oluşturuldu. Helikopterin bölgeden götürülmesi için çalışma başlatıldı.

Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber