Gün Haber

Kar sürücülere zor anlar yaşattı

AKDENİZ'i Orta Anadolu'ya bağlayan ikinci büyük dağ geçidi olarak bilinen Çubuk Beli'nde kar yağışı nedeniyle kayan araçlardan dolayı zaman zaman kapanan yolda sürücüler araçlarından inip, ateş yakarak ısınmaya çalıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Kar sürücülere zor anlar yaşattı
Haberler / BURDUR
18 Ocak 2022 Salı 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya- Burdur karayolunda 815 metre yüksekliğindeki Çubuk Beli'nde kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Kayan araçlar nedeniyle zaman zaman ulaşımın aksadığı dağ geçitinde çalışmaların tamamlanmasını beklerken üşüyen bazı sürücüler araçlarından inip yol kenarında ateş yaktı. Burdur'un Bucak ilçesinde ve köylerde etkili olan yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle kar kürüme ve temizleme çalışması sürüyor.

Karın etkili olduğu Çamlık, Taşyayla, Pamucak ve Karaseki köylerinde kapanan yolların açıldığı belirtildi.

AKDENIZ'I ORTA ANADOLU'YA BAGLAYAN IKINCI BUYUK DAG GECIDI OLARAK BILINEN CUBUK BELI'NDE KAR YAGISI NEDENIYLE KAYAN ARACLARDAN DOLAYI ZAMAN ZAMAN KAPANAN YOLDA SURUCULER ARACLARINDAN INIP, ATES YAKARAK ISINMAYA CALISTI.(FOTO:BUCAK-DHA)

BURDUR'UN BUCAK ILCESINDE VE KOYLERDE ETKILI OLAN YAGIS NEDENIYLE KAYGANLASAN YOLLARDA KOYLERE HIZMET GOTURME BIRLIGI VE BUCAK ORMAN ISLETME MUDURLUGU EKIPLERININ IS MAKINELERIYLE KAR KURUME VE TEMIZLEME CALISMASI SURUYOR.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber