Gün Haber

Jandarmadan öğretmenlere kutlama

KAŞ İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, öğretmenlere sürpriz yaparak, okullarında ziyaret etti. Okulda olan öğretmenlere birer karanfil ve hediyeler veren jandarma personeli, yerinde olmayan öğretmenlerin sınıflarına birer karanfil bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Jandarmadan öğretmenlere kutlama
Haberler / Antalya
24 Kasım 2020 Salı 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Jandarma Trafik Timi ekipleri, önce Kaş'a bağlı Üzümlü Mahallesi Ortaokulu ve Kalkan Mustafa Kocakaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul yöneticilerine ve okulda bulunan öğretmenlere, birer karanfil ve hediye veren jandarma ekipleri, okullarda pandemi nedeniyle bulunmayan öğretmelerin de masalarına birer karanfil bıraktı.

Ardından yüz yüze eğitimin devam ettiği Üzümlü Mahallesi'ndeki ana sınıfını ziyaret ederek, ana sınıfı öğretmenine bir karanfil ve hediye veren Jandarma Trafik Timi'nin sürpriz ziyareti, okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenleri mutlu etti.

Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, "Hepimizin başarısında öğretmenler var. Bizleri yetiştiren öğretmenlere olan borcumuzu kişi ve ülke olarak ödeyemeyiz. Onların bu mutlu gününde, tüm öğretmenlerimiz adına küçük bir sürpriz yapmak istedik. Onların mutlu gününe bir damla mutluluk katmak istedik" dedi.

KAS ILCE JANDARMA KOMUTANLIGI TRAFIK TIMI EKIPLERI, OGRETMENLERE SURPRIZ YAPARAK, OKULLARINDA ZIYARET ETTI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber