Gün Haber

İzmirli başkanın hedefinde Antalya var

'Antalya'ya yılda 14 milyon turist geliyor, İzmir; Efes, Bergama dahil sadece 1 milyon turist çekiyor' diyen İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıTunç Soyer, turizmde hedeflerinin Antalya'yı geçmek olduğunu söyledi..
ABONE OL
Abone Ol
İzmirli başkanın hedefinde Antalya var
Haberler / Turizm
17 Eylül 2019 Salı 08:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir, turizmde Antalya ile yarışmayı hedefliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turizm hedeflerini açıklarken “Antalya'ya bir yılda 14 milyon turist geliyor. İzmir; Efes, Bergama dahil sadece 1 milyon turist çekiyor. Hedefimiz Antalya'yı geçmek” diyor

Sözcü Gazetesi’nden Deniz Zeyrek’e konuşan Soyer, şunları söyledi:

"Turizm Daire Başkanlığı kurduk. İzmir'in turizmcileriyle her ay düzenli buluşuyoruz. Tanıtımda ve pazarlamada çok zayıfız. Bütün hikayeyi İzmir Vakfı üzerinden yapacağız. Brüksel'de Moskova'da, Şangay'da, Washington'da İzmir ofisleri açacağız. Bunlar 24 saat İzmir anlatacak.

Antalya'ya bir yılda 14 milyon turist geliyor. İzmir; Efes, Bergama dahil sadece 1 milyon turist çekiyor. Hedefimiz Antalya'yı geçmek.”

Soyer, Tuzla'daki kuş cennetine dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir doğa parkı yapacaklarını belirterek “Flamingolar daha çok öne çıkarılacak. İzmir restoranları yakında yıldız gibi flamingo sembolü ile ödüllendirilecek. İki flamingolu, üç flamingolu, dört flamingolu restoranlar geliyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 17 Eylül 2019 Salı 11:30
Çok azmış,İzmir dahil aslında Mersin'inde koylarının turizme açılması lazım,hep Antalya'ya yüklenmenin gereği yok

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber