Gün Haber

Isparta'da bisiklet festivali

ISPARTA Eğirdir'de bu yıl ikincisi düzenlenen Isparta Bisiklet Festivali, renkli görüntülerle devam ediyor. Festival nedeniyle Türkiye'nin ve dünyanın birçok şehrinden katılımcılar Eğirdir Altınkum Plajı'nda kamp kurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da bisiklet festivali
Haberler / ISPARTA
25 Haziran 2021 Cuma 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugün sabah saatlerinde Eğirdir Altınkum Plajı'ndan toplu hareket eden bisiklet tutkunları, Eğirdir Yeşilada, Zindan Mağarası, Aksu ilçesi ve Belence beldesine pedalladı. Altınkum Plajı'ndan çıkış yapan katılımcıları Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün uğurladı.

TIEB Etkinlik Organize Başkanı Osman Yağcı, "Isparta Bisiklet Festivali 240 katılımcı ile 4 farklı ülkeden ve Türkiye'nin 57 farklı şehrinden gelen katılımcılarla gerçekleşiyor. Yaklaşık 170 km boyunca pedal çevireceğiz. Amacımız bisikletin bir hobi değil, ulaşım aracı olduğunu kanıtlamak ve bunu tüm halka göstermek" dedi.

ISPARTA EGIRDIR'DE BU YIL IKINCISI DUZENLENEN ISPARTA BISIKLET FESTIVALI, RENKLI GORUNTULERLE DEVAM EDIYOR.

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber