Gün Haber

Isparta'da 5 yeni korona vakası

ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, dün kentte 5 yeni koronavirüs vakası tespit edildiğini belirterek, "Geçen hafta hiç yoktu. Bir anda bir ailede çıkıyor ve sayı yükseliyor" dedi. Vali Seymenoğlu, toplam vaka sayısının ise 14 olduğunu açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da 5 yeni korona vakası
Haberler / ISPARTA
26 Haziran 2020 Cuma 18:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ömer Seymenoğlu, kentte koronavirüs vakalarına ilişkin son durumu paylaştı. İlde toplam pozitif vaka sayısının 14 olduğunu aktaran Vali Seymenoğlu “Dün 5 vaka birden tespit edildi. Geçen hafta hiç yoktu. Bir anda bir ailede çıkıyor ve sayı yükseliyor. O nedenle tedbirlerimizi devam ettirmek zorundayız" dedi. Zaman için az da olsa yeni vakalar olacağını kaydeden Seymenoğlu, "Olsa da sağlık altyapımız çok güçlü. O nedenle 3, 5, 10 vaka bizi tedirgin etmez ama bir kişinin bile o süreci yaşaması bizi üzüyor. Çünkü sıkıntılı bir süreç. O nedenle diyoruz ki tedbirleri devam ettirelim. Hem sağlık açısından bu süreci hızlı bir şekilde tamamlayalım hem de ekonomik açıdan en az zararla tamamlayalım" diye konuştu.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber