Gün Haber

Isparta'da 3 ayrı kumar baskını

ISPARTA'da polisin 3 farklı adrese yaptığı kumar operasyonlarında toplamda 104 bin 626 lira para cezası uygulandı. Baskın yapılan bir dernekte güvenlik kamera sistemiyle giriş- çıkışların kontrol edildiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da 3 ayrı kumar baskını
Haberler / ISPARTA
24 Şubat 2021 Çarşamba 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geçen 19 Şubat günü, Pirimehmet ile Yedişehitler mahallelerinde bulunan adreslerde kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarları üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda içeride toplam 18 şahsın olduğu, masa üzerlerinde ve çeşitli yerlere saklanmış 1582 iskambil kağıdı ve çok sayıda yazboz kağıdı bulundu. 2 adresin de ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık iş yerleri olduğu tespit edildi.

Öte yandan aynı gün Kutlubey Mahallesi'nde bulunan bir dernekte gelen ihbar üzerine yapılan aramada; içeride toplam 9 şahsın bulunduğu ve derneğin yetki belgesiz alkol sunumu yaptığı tespit edildi. Dernekte güvenlik kamera sistemiyle giriş- çıkışların kontrol edildiği de belirlendi.

İş yerleri işletmecilerine 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama' suçundan adli işlem başlatıldı. Adreste yakalananlara ise kumar oynamaktan ve umumi hıfzıssıhha kanununun 282. maddesi gereğince toplam 104 bin 626 TL idari yaptırım uygulandı. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen yerler mühürlenerek kapatıldı.

ISPARTA'DA POLISIN 3 FARKLI ADRESE YAPTIGI KUMAR OPERASYONLARINDA TOPLAMDA 104 BIN 626 LIRA PARA CEZASI UYGULANDI. BASKIN YAPILAN BIR DERNEKTE GUVENLIK KAMERA SISTEMIYLE GIRIS- CIKISLARIN KONTROL EDILDIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber