Gün Haber

Isparta'da 22 bin 740 kişi iş arıyor

ISPARTA Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gürsel Öksüz, kentte 22 bin 740 kişinin iş aradığını ve kayıtları bulunduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da 22 bin 740 kişi iş arıyor
Haberler / ISPARTA
18 Ekim 2019 Cuma 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Isparta İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonundaki toplantıya, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantı öncesi açıklama yapan Vali Seymenoğlu, 2019 yılı için konulan 7 bin kişilik istihdam hedefinin bakanlık tarafından 9 bine çıkarıldığını belirterek, yılsonunda bu hedefin yakalanacağını kaydetti.

Vali Seymenoğlu; "Bu kapsamda özel sektör temsilcilerimiz, özellikle engelli kadrosu konusunda açık bulunan kadrolara gerekli özeni göstersin. Bir kişi dahi olsa vatandaşlarımızı istihdam etme gayretindeyiz. Bunu başardığımızda çok mutlu oluyoruz. İşsizlikle topyekûn mücadele edilmeli" dedi. Isparta iş gücü ve istihdam verilerini paylaşan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gürsel Öksüz ise kuruma kayıtlı aktif 22 bin 740 kişinin iş aradığını, işe ihtiyacı olanların İş-Kur'a mutlaka kayıt yaptırmalarını istedi.

İl Ticaret Müdürü Mehmet Akif Ülger de dezavantajlı grupların kooperatif kurmalarına yardımcı olmak için hazırlanan 'Sosyal Kooperatifçilik' konusunda yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber