Gün Haber

İrfan Can'a sürpriz talip: 20 milyon euro

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla adeta şov yapan İrfan Can Kahveci, Avrupa takımlarını peşinden koşturuyor.
ABONE OL
Abone Ol
İrfan Can'a sürpriz talip: 20 milyon euro
Haberler / Spor
1 Mayıs 2024 Çarşamba 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransız temsilcisi Stade Rennais, milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi transfer listesine aldığı ifade edildi.

Fransız basını Sport.fr'de yer alan habere göre Stade Rennais, Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'yi transfer listesine aldı.

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin İrfan için 20 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edildi. Haberde, "İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor ancak transfer piyasasında oldukça yüksek bir değere sahip. Stade Rennais'in anlaşmayı tamamlamak için bazı rakipleri olacak. İrfan Can Kahveci birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekiyor." ifadeleri kullanıldı.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

İrfan Can, bu sezon başında Cengiz Ünder'in sakatlandığı dönemde bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve attığı goller ile yaptığı asistlerle takımına büyük katkı sağladı.

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe forması ile toplam 45 resmi maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 18 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 12 kez de asist performansı sergiledi.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber