Gün Haber

İnce yayını terk etti, cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayın programında, kendisinin konuşmasının kesilip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılması nedeniyle yayını terk etti.
ABONE OL
Abone Ol
İnce yayını terk etti, cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
Haberler / Siyaset
30 Mayıs 2020 Cumartesi 07:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İnce'nin canlı yayını terk etmesi hakkında şu açıklamayı yaptı: "Sayın İnce'nin, özel bir televizyon kanalının tamamen kendi hür iradesiyle belirlediği yayın tercihleri üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren her bir medya kuruluşu özgürce görüşlerini ve yayın tercihlerini yansıtmakta, yasal çerçeve içerisinde faaliyetlerine bir kısıtlama olmaksızın devam edebilmektedir. Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadır." İnce ise bu açıklamanın ardından, twitter hesabından,"#Korkmuyorum Siz de korkmayın" mesajını paylaştı. 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber