Gün Haber

İYİ Partili Okudan, il başkanı adayı

İYİ Parti Antalya eski İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Okudan, “Genel merkez yetkilileri demokrasinin tam olarak vücut bulması adına hiçbir adayı desteklemediklerini, bütün adaylara eşit mesafede olduklarını açık bir şekilde ifade etmiştir" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Partili Okudan, il başkanı adayı
Haberler / Siyaset
28 Temmuz 2020 Salı 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da ilk kongresini gerçekleştirecek İYİ Parti'de adaylar belli olmaya başladı. Eski İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan, İYİ Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıda, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Okudan toplantıya ailesiyle birlikte katılırken, açıklamayı dinlemek üzere çok sayıda partili il başkanlığına geldi.

Açıklama öncesinde konuşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz ve önümüzdeki süreçte inşallah iktidar olacağız. İktidar olmalıyız diyerek yola çıkan dava arkadaşım İlhami Okudan'ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu yarışın kaybedeni yok. Bu yarışta dedikodu, fitne ve fesat yok. Milletin ve devletin iyiliği için gece gündüz çalışacağız" dedi.

İYİ Parti'yi iktidara taşımak için aday olduğunu açıklayan Okudan, “Şuna herkes emin olsun ki İYİ Parti olduğu müddetçe Türkiye'de hiçbir güç karanlık emellerine ulaşamayacaktır. Bunun için gereken şey milli şuur, azim ve kararlılıktır. Bu da ben ve arkadaşlarımda fazlasıyla vardır. Hedefimiz ikincilik ya da üçüncülük değil, birinciliktir. Genel merkez yetkililerimizle görüşerek Antalya özelinde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Genel merkez yetkilileri demokrasinin tam olarak vücut bulması adına hiçbir adayı desteklemediklerini, bütün adaylara eşit mesafede olduklarını açık bir şekilde ifade etmiştir" diye konuştu.

IYI PARTI ANTALYA ESKI IL BASKAN YARDIMCISI ILHAMI OKUDAN, IL BASKANLIGINA ADAY OLDUGUNU ACIKLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber