Gün Haber

Husumetlisi bıçakladı, hastanede kurtarılamadı

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, kordonda yürüyüş yapan Alim İçen (23), husumetli olduğu Alican K. (18) tarafından bıçaklanırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Husumetlisi bıçakladı, hastanede kurtarılamadı
Haberler / Türkiye
6 Temmuz 2022 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edremit ilçesinin turistik Akçay Sarıkız Mahallesi kordonunda, saat 00.30 sıralarında yürüyüş yapan Alim İçen, Alican K. ve arkadaşı Ö.F.S. (22) ile karşılaştı. İddiaya göre, İçen ile kız meselesinden aralarında husumet bulunan Alican K. tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Alican K., İçen'i karnından bıçakladı. Alican K. ve Ö.F.S., daha sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Edremit'teki özel hastaneye kaldırılan İçen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İçen'in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Olayın ardından polis tarafından yakalanan Alican K. ve Ö.F.S. gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

BALIKESIR'IN EDREMIT ILCESI KORDON BOLGESINDE YURUYUS YAPAN ALIM ICEN (23), IDDIAYA GORE ARALARINDA DAHA ONCE HUSUMET BULUNAN ALICAN K.  (FOTOGRAFTA) TARAFINDAN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTOGRAF: EDREMIT, DHA)

Abdulkadir AYDINIŞIK/ BALIKESİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber