Gün Haber

Her gün Böcek ile ilgili yapılan açıklamalara son...

KORONAVİRÜS tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle yoğun bakımdaki 64 günlük tedavinin ardından normal servise alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in rehabilitasyon ve fizik tedavisinin devam etmekte olduğu, sağlık durumunun olumlu yönde ilerlediği açıklandı
ABONE OL
Abone Ol
Her gün Böcek ile ilgili yapılan açıklamalara son...
Haberler / Sağlık
10 Kasım 2020 Salı 20:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle Başkan Böcek'e daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. 25 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Başkan Böcek, yoğun bakımdaki 64 günün ardından dün normal servise alındı. Muhittin Böcek’in bilincinin yerine geldiği, sağlık durumunun ise gün geçtikçe iyiye gittiği öğrenildi.

‘ÖNEMLİ GELİŞMELER OLDUKÇA AÇIKLAMA YAPILACAK’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in rehabilitasyon ve fizik tedavisi normal serviste devam etmekte, sağlık durumu olumlu yönde ilerlemektedir. Doktorların bilgisi dahilinde her gün açıklama yerine, önemli gelişmeler olduğunda kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 11 Kasım 2020 Çarşamba 22:00
Hem İl Başkanlığı hem de Belediye Başkanlığı kadrolarının ne kadar liyakatsız olduğu bu süreçte anlaşıldı.Sırf benim adamım olsun zihniyeti düşüncesiyle etkili ve yetkili makamlara çapsızları getirirseniz kriz dönemlerinde çarşafa dolanmaları kaçınılmaz oluyor.
 mehmet
 11 Kasım 2020 Çarşamba 09:42
Tez şifa bulur inş.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber