Gün Haber

Hepsi de erkek… Muratpaşa’ya yakışmadı…

MURATPAŞA Belediyesi Spor Kulübü'nde, hafta içi yapılan genel kurulun ardından toplanan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Murat Şimşek'in başkanlığa devam ettiği kulüpte Özcan Yılmaz ve Ahmet Öztürk hentbol şube sorumlusu olarak görev aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Hepsi de erkek… Muratpaşa’ya yakışmadı…
Haberler / Spor
5 Temmuz 2020 Pazar 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetiminde tek bir kadın bulunmayan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Murat Şimşek'in başkanlığa devam ettiği kulüpte başkan yardımcılıklarını Özcan Yılmaz ve Özgür Güngör, muhasip üyeliğe Bülent Ataş seçildi. Kulüpte hentbol şube sorumluluğuna Özcan Yılmaz ve Ahmet Öztürk seçilirken futbolda Özgür Güngör ve Yusuf Emre Ertugan, basketbolda Derya Karakoç ve Bülent Ataş, cimnastikte Yener Altıntaş, squashta Murat Şimşek ve voleybolda Erhan Üstündağ sorumlu olarak göreve getirildi.

Diğer yandan, koronavirüs salgının nedeniyle tescil edilen Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ni 4'üncü sırada tamamlayan ve Türkiye'yi Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda temsil edecek olan Muratpaşa Belediyespor, Cansu Akalın, Döne Gül Bozdoğan, Eda Nur Kılıç, Ayşenur Sormaz ve kaptan Diğdem Hoşgör'le sözleşme yeniledi. 2013- 2016 arasında Muratpaşa forması giyen İrem Köseler'i transfer eden Muratpaşa, sezonu Türkiye şampiyonu olarak tamamlayan genç takımdan 8 oyuncusuyla da sözleşme imzaladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber