Gün Haber

Hemşirelik fakültesi öğrencileri dijital törenle mezun oldu

AKDENİZ Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi mezunları, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'ın da katıldığı online mezuniyet töreni ile mezun oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Hemşirelik fakültesi öğrencileri dijital törenle mezun oldu
Haberler / KAMPÜS
30 Haziran 2020 Salı 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Küresel salgın nedeniyle uzaktan eğitim yoluyla eğitimlerini tamamlayan Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin katıldığı online tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Rektör Ünal, Hemşirelik Fakültesi mezunlarına seslenerek, “Gönül isterdi ki sizlerle normal bir mezuniyet heyecanı yaşayabilelim fakat küresel salgın nedeniyle dijital bir mezuniyet ile sizleri çalışma hayatına uğurluyoruz" dedi.

Mezunlara koronavirüs nedeniyle sağlık hizmetlerinin daha da ön plana çıktığı önemli günlerde mezun olacaklarını söyleyen Rektör Ünal, “Çalışma hayatınızda, hastalarımızın iyileşmesinde, gecesini gündüzüne katan kahraman sağlık çalışanlarımızın arasında yerinizi alacaksınız. Hemşirelik andınızda da belirtildiği gibi ülkemizin her yerinde, herhangi bir ırk, inanç, renk, siyasal veya sosyal durum ayrımı gözetmeksizin hastalara bakacağınıza, hayatı korumak, ıstırabı hafifletmek, sağlığı yüceltmek için gerekecek her türlü çabayı göstereceğinize hiç şüphem yoktur" şeklinde konuştu.

Akdeniz Üniversitesi'nin ve öğretim üyelerinin kapısının daima mezunlarına açık olacağını ifade eden Rektör Ünal, “Ülkemiz için yapacağınız çalışmalarda ve meslek hayatınızda siz mezunlarımıza başarılar diliyorum. Ailenizi en içten duygularımla selamlıyorum" dedi.

Hemşirelik Fakültesi mezunları adına konuşan öğrenci temsilcisinin ardından Dekan Prof. Dr. Sebahat Gözüm, mezuniyet döneminde 262 hemşirenin sağlık ordusu arasına katıldığını, fakülte kurulduğundan beri de yaklaşık 2 bin 188 hemşirenin mezun olarak sağlık sektöründe yer aldığını söyledi. Hemşirelerin küresel salgın döneminin devam ettiği bir dönemde mezun olduklarına değinen Prof. Dr. Gözüm, mezun hemşirelerin gerek küresel salgın döneminde gerekse de normal meslek hayatlarında yapacakları çalışmalarda önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Hemşirelik Andının mezunlar tarafından okunması ve temsili kep atma töreni ile Hemşirelik Fakültesi Mezuniyet Töreni sona erdi.

AKDENIZ UNIVERSITESI HEMSIRELIK FAKULTESI 2019-2020 EGITIM-OGRETIM DONEMI MEZUNLARI, REKTOR PROF. DR. MUSTAFA UNAL'IN DA KATILDIGI ONLINE MEZUNIYET TORENI ILE MEZUN OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber