Gün Haber

Hasan Gökce FETÖ davasından beraat etti

ANTALYA'nın Korkuteli Belediyesi eski başkanı Hasan Gökce, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı davadan beraat ettiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Hasan Gökce FETÖ davasından beraat etti
Haberler / Antalya
18 Eylül 2019 Çarşamba 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında, 25 Temmuz 2018 tarihinde gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrolle serbest bırakılan Korkuteli Belediyesi eski başkanı Hasan Gökce, yargılandığı davadan beraat ettiğini açıkladı. Bugün Antalya Adliyesi'nde görülen davanın ardından, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gökce'nin açıklaması şöyle:

'Şahsımla ilgili 15 ay önce başlatılan Fetö davası bugün beraatle sonuçlanmıştır. Siyaset mühendisliğinizin şeytani planlamasıyla, yalan ve iftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu adice komplo, yüce Türk adaletinin terazisinde tartılarak gereği yapılmıştır. Aklı evveller şunu bilin istedim. Sizin yıllardır her zerrenize bulaşan bu pisliğinizi; bizim gibi ülkücü-Türk milliyetçisi vatan-millet sevdalılarına asla yapıştıramazsınız. Yapıştıramayacaksınız. Ellerim bana ve sevdiklerime yaşattığınız bu zulümden dolayı her iki cihanda da yakanızda olacaktır.'

Korkuteli'nde 2 dönem MHP'den belediye başkanlığı yapan Hasan Gökce, geçen yıl temmuz ayında MHP'den ihraç edilmişti. Daha sonra İYİ Parti'ye katılan Hasan Gökce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmiş ancak aday gösterilmemişti. Hasan Gökce, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu yıl mayıs ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki şirketlerden EKDAĞ'ın yönetim kurulu başkanlığına atanmıştı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber