Gün Haber

Hafele Tecrübesi Hayatınızı Kolaylaştırır

İster evde, ister otelde, ister hastanede olsun; Hafele konutunuzun çeşitli alanlarında hayatınızı kolaylaştırmaya devam ederken, alanınıza özel tasarımlar ile sıradan olmayan, özgün, şık ve kaliteli kullanım alanları sunmaya devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Hafele Tecrübesi Hayatınızı Kolaylaştırır
Haberler / Türkiye
25 Kasım 2020 Çarşamba 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

90 yıllık tecrübeyi gelenekselde bırakmıyor, kendini sürekli olarak yeniliyor ve müşterisine hak ettiği değeri veriyor.

Hafele Göz Alıcı Mağaza ve İnternet Sitesi

Mağazalar sizlere hitap edebilmek adına inovatif, şık ve kaliteli Hafele ürünlerini içerisinde barındırıyor. Her alanda yaratıcılığın, şıklığın ve olmazsa olmaz kalitenin kendisini görebilirsiniz. Mağazalarda yer alan tüm ürünleri ekranınıza taşıyan internet sitesi, pandemi döneminde evde kalmayı tercih eden müşteriler için mağazaları aratmayacak şekilde tasarlandı ve müşterilerin kullanımına sunuldu. Mobilyadan kapı donanımlarına, mutfak çözümlerinden banyoya, yatak odasından ofise ve hatta aydınlatmalara kadar, konutunuzun kullanımına en uygun ve en özel detayları, ürünleri bulabileceğiniz Hafele online sizlere mağazada yürüyormuş hissi verecek.

İnsan Sağlığı Odaklı Ürünlerle Tanıştınız mı?

Hafele; kalitenin, şıklığın, özel tasarımların yanında insan sağlığına da önem veriyor. Özel tasarımlar yaparken, kişilerin duyabileceği özel ihtiyaçları unutmuyor, onlara hayatlarını kolaylaştıracak, sağlıklı tasarımlarla ürün kullanım imkanı tanıyor. Hafele Plus, antimikrobiyal temassız çözümler sunarak toplumun salgınlarla daha kolay baş edebilmesine olanak sağlıyor.

EPA onaylı malzeme ile üretilen ürünler; banyo, kapı, mobilya ve özel ürünler olmak üzere, sıkça temas edilen her alanda virüs riskini en aza indirmeyi başarıyor. Hafele, hiç temas etmek istemeyen kullanıcılara da temassız ürünler sunuyor. Kapı, kapı kolları, banyo muslukları, sıvı sabunluklar gibi elle temasın yoğun olduğu materyalleri sensörlü hale getirerek temassız bir biçimde çalışabilmesine olanak sağlıyor. Tüm bunları yaparken kalitesinden ödün vermiyor, tasarımlarını her zaman en inovatif, en kullanışlı halinde sunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber