Gün Haber

Genel müdür yorgunluğunu çöp torbalarının üzerinde attı

Antalya’nın turizm bölgesi Kundu’da Dünya Temizlik Günü nedeniyle onlarca turizmcinin katıldığı çevre temizliği yapıldı.  
ABONE OL
Abone Ol
Genel müdür yorgunluğunu çöp torbalarının üzerinde attı
Haberler / Turizm
24 Eylül 2019 Salı 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Hep birlikte daha temiz bir doğa için çalışıyoruz” sloganı ile yola çıkan JCI Türkiye, JCI Antalya, Siyamder, Aksu Belediyesi ve Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği – KUYAP, Türkiye'nin en büyük temizlik gününde doğaya çıktı.

Asteria Kremlin Palace, Swandor Topkapı Palace, İC Green Palace, Venezia Palace, Trendy Lara Otel, Titanik Mardan Palace personelinin de katıldığı Kumköy Ormanı’ndaki temizlik gününde KUYAB A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Eken’de çevre temizliği yapanlar arasında yer aldı.

KUYAP Genel Müdürü Muzaffer Eken (gözlüklü) çöp toplama kampanyasına katıldı

“Geleceğimizi şekillendirmek ve güzelleştirmek için birlik olmanın gerekliliğine ve toplum bilincinin önemine ekip olarak inanmaktayız” diyen Let's Do It Türkiye ekibi yetkilileri, şunları söylediler:

“Toplum bilinci oluşturmak ve birliği sağlamaktan görevli olan kurumların başında sivil toplum kuruluşları yer almaktadır. Biz, sorumluluğumuzu kabul ediyor ve bunu geleceğe taşımak istiyoruz. Ülkenin her köşesinde düzenlenen Dünya Temizlik Günü kampanyasıyla doğaya katkı sağlamak isteyen vizyoner ruha sahip kişilerin bir farkındalık yaratmasına eşlik etmekteyiz. Anadolu’ nun her köşesinde farkındalık yaratmak, çöp körlüğünü yenmek ve bunu bir refleks haline getirmek için çalışmaktayız.”


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Alparslan YILMAZ
 24 Eylül 2019 Salı 16:06
Bu haberin bir akım olmasını temenni eder, bu konuda ilgililere teşekkür ederim.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber