Gün Haber

Enerji santralindeki kazada 1 işçi öldü

AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesi istasyon mevkiindeki özel bir şirkete ait biyokütle enerji santralinde meydana gelen kazada, Hüseyin Onur Gümüş (25) adlı işçi öldü.
ABONE OL
Abone Ol
Enerji santralindeki kazada 1 işçi öldü
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
10 Temmuz 2020 Cuma 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün enerji üreten fabrikanın hammadde kesim bölümünde çalışan Hüseyin Onur Gümüş, hammadde bandında dengesini kaybederek kesim makinesine düşüp yaralandı. Durum 112 acil servis ve jandarmaya bidirildi. Gelen ambulansla Çay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gümüş, kurtarılamadı. Gümüş'ün cenazesi, bugün Eber Köyünde toprağa verilecek. Çay Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

AFYONKARAHISAR'IN CAY ILCESI ISTASYON MEVKIINDEKI OZEL BIR SIRKETE AIT BIYOKUTLE ENERJI SANTRALINDE MEYDANA GELEN KAZADA, HUSEYIN ONUR GUMUS (25) ADLI ISCI OLDU.(FOTO:CAY-DHA)

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Eberli
 10 Temmuz 2020 Cuma 16:24
Fabrikanın kamera kayıtları incelensin. Bu bir cinayet olabilir. Nature Enerji emniyet kaza tedbirleri almadı mı? Hüseyin Onur Gümüş ''ün koruyu kıyafetleri yok muydu? Insan hayati bu kadar ucuz olmamalı

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber