Gün Haber

Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Kaymakam Adem Çelik başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Eğirdir'de seçim güvenliği toplantısı
Haberler / ISPARTA
20 Mart 2024 Çarşamba 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaymakamlıkta yapılan seçim güvenliği toplantısına Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Filiz Şahin, İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Vekili komiser Serhat Adıgüzel, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Seçimlerin güvenli şekilde yapılması için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda Kaymakam Çelik, "Başta mülki amirlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Seçimlerde en önemli hadise, vatandaşların hür iradesini sandığa yansımasını temin etmektir. Vatandaşlarımızın oy vermeye gelirken, oy verirken ve oy verdikten sonra ayrılırken hiçbir zorlukla karşılaşmamaları için tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber