Gün Haber

Doğruysa durum vahim

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Rus turist ölümleri Rus basınının gözlerini uzun süredir bu turistik bölgöye çevirmişti. Bu ölümlerin kontrolsüz aşırı yemekten kaynaklandığı ileri sürülürken önceki gün meydana gelen bir ölümün sahte alkolden kaynaklandığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Doğruysa durum vahim
Haberler / Turizm
1 Ekim 2019 Salı 05:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde tatile geldiği otelde fenalaşan Rus Viktor Glushkov (57) yaşamını yitirdi.

Alanya'da Rusya'dan tatil için gelen Viktor Glushkov, dün akşam saatlerinde kaldığı otelde fenalaştı. Otel yetkililerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ettikleri Viktor Glushkov'u ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Burada müdahale edilen Viktor Glushkov kurtarılamadı.

SAHTE ALKOL İDDİASI

Sahte alkolden öldüğü iddia edilen Viktor Glushkov'un cenazesi kesim ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son aylarda Alanya, Manavgat ve Kemer gibi turistik bölgelerde otellere yapılan baskınlarda çok sayıda sahte ve kaçak alkol ele geçirilmişti. Hatta bir otel odasında sahte alkol üretimi yapıldığı ortaya çıkmıştı. 

RUS BASINI BU ÖLÜMLERİ TARTIŞIYOR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber