Gün Haber

Diş Kaplama Fiyatları

Estetik her insanın dikkat ettiği bir uygulamadır. Özellikle diş gibi ön planda olan organlar kişilerin sosyal imajı içinde önemlidir.
ABONE OL
Abone Ol
Diş Kaplama Fiyatları
Haberler / Sağlık
1 Ekim 2019 Salı 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dişler zaman içinde çürükler, kırıklar ya da beslenme alışkanlığına bağlı olarak meydana gelen sararmalar nedeni ile aşınır. Bu durumda dişlerin üzerine diş kaplama uygulanır. Piyasada uygulanan diş kaplama fiyatları uygulanan kaplamanın türüne göre değişir. Bu konuda bilgi almak için confi dent kliniği ile irtibata geçebilirsiniz. Klinikte alanında uzman diş hekimleri hizmet veriyor. Yapılan tüm işlemler garantili ve güvenilir olup hastanın sağlıklı ve estetik dişlere sahip olması amaçlanıyor. Kliniği arayarak verilen hizmetler ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Diş Kaplama Çeşitleri

Günümüzde gerek diş hekimleri gerekse hastalar arasında oldukça popüler olan diş kaplama uygulamaları dişlerin üzerine uygulanır. Böylece kaplama tekrar çıkarılmak istendiğinde kesilerek ayrılır. Diş kaplamaları arasında metal desteksiz olarak ifade edilen porselen lamine, seramik ve zirkonyum kaplama sıklıkla tercih edilir. Çünkü bu kaplamalar hastaların konforlu bir şekilde yaşamalarını sağlar. Diğer taraftan diş dokusu ile uyumlu oldukları için diş etinde morarma ve kararma yapmaz. Klinikte uygulanan diş kaplamalar sonrası hastalara 6 ayda bir randevu verilir. Bu sırada diş kaplamaların yapısı ve işlevselliği kontrol edilir. Klinikte verilen tüm hizmetler hijyenik ortamda yapılır. Böylece hastaların enfeksiyona yakalanma riski en aza indirilir.

Diş Kaplama Nasıl Uygulanır?

Diş kaplama işlemi sırasında hastanın ana dişinin boyutu biraz küçültülür. Daha sonra ise ağız içine uygun olan özel ölçü alma kaşıkları ile dişlerin ölçüsü alınır. Akabinde hastanın isteği ve diş hekiminin oluruna uygun olarak ister metal destekli ister metal desteksiz diş kaplama laboratuvarlarda hazırlanır. Bu süre içinde steril şartlar altında hastaya diş kaplama uygulanır. Diş kaplama sonrası hasta uzun yıllar estetik ve gerçek diş gibi parlak dişlere sahip olur. Lokal anestezi ile yapılan uygulamada hasta ağrı ve sızı hissetmez. Klinikte çalışan hekimler deneyimli olup hastalara gereken her türlü hassasiyeti gösterir.

Diş Kaplama Kimlere Uygulanmaz?

Diş kaplama hemen hemen herkese uygulanabilen bir uygulamadır. Ancak özellikle 18 yaş altı bireylerde henüz çene ve diş gelişimi tamamlanmadığı için diş kaplama önerilmez. Bunun yanında diş eti hastalığı olan kişilere diş kaplama tedavisi diş eti hastalığı giderildikten sonra uygulama yapılır. Diş kaplamların yapılması hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.confident.net/ adresini mutlaka ziyaret ediniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber