Gün Haber

Demre ve Kaş'ta bayram hazırlığı

ANTALYA'nın Kaş ve Demre ilçelerinde Kurban Bayramı hazırlıkları devam ediyor. İki ilçede de kurban kesim yerleri belirlendi. Camiler bu kapsamda dezenfekte edilirken, vatandaşlara, bayram süresince kurallara uyma çağrısı yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Demre ve Kaş'ta bayram hazırlığı
Haberler / Antalya
30 Temmuz 2020 Perşembe 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin en önde gelen turizm merkezlerinden olan Antalya'nın Kaş ilçesinde, Kurban Bayramı'nda alınacak önlemler hakkında Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş çeşitli açıklamalarda bulundu. Ulutaş, "Kaş'ta kurban kesimi Ağullu ve Kalkan mahalleleriyle Demre'nin Yavu Mahallesi'nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kaş- Demre mezbahasında yapılacak. Kesim yerlerinde gerekli hazırlıklar yapıldı. Kesim anında pandemi kuralları uygulanacak. Kesim süresinde ekiplerimiz gerekli temizlik çalışmasını yapacak. Bayram süresince zabıta ekiplerimiz ve hizmet birimlerimiz 24 saat görev yapacak. Kaş'ta tüm tesisler dolu. Kaş'ta tatil yapan konuklarımızın sorunsuz tatil yapmaları için tüm tedbirleri aldık. Kaş'taki tatil yapan konuklarımızın da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. Hepimizin geleceği ve sağlığı için lütfen kurallara uyalım" dedi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Demre'de kurban kesimi Kaş- Demre mezbahasıyla ilçe merkezinde oluşturduğumuz 15 kasabın görev yapacağı kesim merkezinde yapılacak. Bayram öncesi 17 mahallemizde bulunan ve faal durumdaki 51 camimizde dezenfektan çalışması yapıyoruz. Tüm camilerimiz bayram sabahına kadar dezenfekte edilmiş olacak. Ekiplerimiz bayram süresince görev başında olacak. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, kurbanlarını kesim yerlerinde yaptırsınlar. Kurban kesim anında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uysunlar. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirleri aldık" diye konuştu.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber