Gün Haber

Çıplak poz veren bu kadınların hepsi tutuklandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde bir gökdelenin balkonunda çıplak poz veren modellerin gözaltına alındığı belirtildi. Modellerin hapis cezası alabileceği konuşuluyor. 
ABONE OL
Abone Ol
Çıplak poz veren bu kadınların hepsi tutuklandı
Haberler / Dünya
6 Nisan 2021 Salı 07:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

20 profesyonel modelin organize bir fotoğraf çekiminde yer aldığı düşünülüyor. BAE'de pornografiye karşı ağır yasalar bulunuyor. 

Kısa süre içinde cumartesi günü Dubai Marina'daki komşu gökdelenlerden çekilen görüntüler sosyal medyada ve WhatsApp gruplarında yayılmaya başladı.

Polis, fotoğrafların yayılmasından saatler sonra kadınları tutukladıklarını ve kendilerine ceza davası açıldığını bildirdi.

(The Times)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 6 Nisan 2021 Salı 08:34
Kafa gerici beton kafa olunca,kültürel yönden bir gelişmişlik yok.Gelirlerine bakın bir üretim falan var mı,bu toplumlar petrol olmasa ne yapacaklardı hala deve döneminde olacaklardı.Kendileri yurt dışına çıkdımı her türlü naneyi yeme haklarını kendilerinde görüyorlar ancak böyle bir resmin çekilmesine yobazlıkları tutuyor.İlgili ülkeler devreye girer bırakırlar.Çağ dışı yosun kafaları hiç unutmamak lazım.Kazanılmış hakların kıymetini bilmek gerekir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber