Gün Haber

Çevikol, genel sekreterlik koltuğuna resmen oturdu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'ne genel sekreterlik koltuğuna Cansel Çevikol Tuncer oturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Çevikol, genel sekreterlik koltuğuna resmen oturdu
Haberler / Antalya
18 Eylül 2019 Çarşamba 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreterlik koltuğuna uzun süredir aday gösterilen Cansel Çevikol Tuncer resmen oturdu. Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfasında Çevikol, genel sekreter vekili olarak kayda geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde başkan yardımcısı görevine getirdiği Çevikol'u, Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde de yanından ayırmadı. İkili birlikte seçim kampanyasını yürüttü. Önceki dönem CHP'nin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grup sözcülüğü yapan Çevikol, Böcek'in Büyükşehir'e seçilmesinin hemen ardından belediye binasına gelerek çalışmalarına başlayan ilk isim olmuştu. Bu süre içinde genel sekreterlik makamında çalışmalarını sürdüren Çevikol, başkan başdanışmanı olarak görev yaptı. Muhittin Böcek'in bütün ilçe ziyaretlerinde 'müstakbel genel sekreterimiz' diye takdim ettiği Çevikol, yaklaşık 6 ay sonra koltuğa resmen oturdu.

BÖCEK, ÇEVİKOL İÇİN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanını davet ettiği Ankara'daki buluşmada Böcek, Cumhurbaşkanı ile yaklaşık 10 dakika özel görüşmüştü. Antalya'nın sorunlarını içeren bir dosyayı Erdoğan'a ileten Böcek, uzun süredir özel kalem statüsünden ataması için bakanlığa yazışmaları yaptığı Çevikol'un işlemlerinin hızlandırılması için destek istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'olur' talimatıyla Çevikol'un memuriyet ataması gerçekleşti. Özel kalem görevine getirildikten sonra genel sekreterlik koltuğuna oturdu.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI'NE GENEL SEKRETERLIK KOLTUGUNA CANSEL CEVIKOL TUNCER OTURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 solomon61
 18 Eylül 2019 Çarşamba 20:49
kemerli olarak gururluyuz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber