Gün Haber

CHP'li başkanlar 'korona'dan dökülüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamasının ardından çevresinde temas ettiği il başkanı, belediye başkanları ve belediyedeki yakın çalışma ekibi Covid-19 testi yaptırdı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li başkanlar 'korona'dan dökülüyor
Haberler / Siyaset
18 Ağustos 2020 Salı 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından yakın temasa geçen il başkanı, belediye başkanları ve Böcek'in yakınında bulunan birçok kişi tedbir amaçlı Covid-19 testi yaptırdı. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, koronavirüs testleri negatif çıkmasına rağmen, tedbir amaçlı kendilerini izole etme kararı aldı.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN KORONAVIRUS TESTININ POZITIF CIKMASININ ARDINDAN YAKIN TEMASA GECEN IL BASKANI, BELEDIYE BASKANLARI VE BOCEK'IN YAKININDA BULUNAN BIRCOK KISI TEDBIR AMACLI COVID-19 TESTI YAPTIRDI. CHP ANTALYA IL BASKANI NUSRET BAYAR VE MANAVGAT BELEDIYE BASKANI SUKRU SOZEN, KORONAVIRUS TESTLERI NEGATIF CIKMASINA RAGMEN, TEDBIR AMACLI KENDILERINI IZOLE ETME KARARI ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'BİRKAÇ GÜN UZAK'

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak kendisine de test yapıldığını duyurdu. Sözen, “Covid-19 ilk testimin sonucunun negatif çıkmasına rağmen, doktorlarımızın tavsiyesi üzerine tedbir amaçlı olarak birkaç gün daha siz değerli halkımızdan uzak kalacağız. Tüm halkımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum" dedi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN KORONAVIRUS TESTININ POZITIF CIKMASININ ARDINDAN YAKIN TEMASA GECEN IL BASKANI, BELEDIYE BASKANLARI VE BOCEK'IN YAKININDA BULUNAN BIRCOK KISI TEDBIR AMACLI COVID-19 TESTI YAPTIRDI. CHP ANTALYA IL BASKANI NUSRET BAYAR VE MANAVGAT BELEDIYE BASKANI SUKRU SOZEN, KORONAVIRUS TESTLERI NEGATIF CIKMASINA RAGMEN, TEDBIR AMACLI KENDILERINI IZOLE ETME KARARI ALDI. (NUSRET BAYAR) (FOTO:ANTALYA-DHA)

İL BAŞKANI DA İZOLE

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'da dün Covid-19 testi yaptırdı. Sonucu negatif çıkan Bayar da tedbir amaçlı kendisini evde izole etme kararı aldı.

MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL VE KUMLUCA BELEDIYE BASKANI MUSTAFA KOLEOGLU DA COVID-19 TESTI YAPTIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SONUÇLARI NEGATİF

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da Covid-19 testi yaptırdı. Her iki başkanın da koronavirüs test sonuçları negatif çıktı. Her iki başkan, belediyedeki çalışmalarını sürdürme kararı aldı.



Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 18 Ağustos 2020 Salı 12:50
İl Başkanı Nusret Bayar;İsmini okuyunca nedense aklıma boş adam düşüncesi geliyor.Kongrede bas bas bağırıyordu,seçilirsem İsa AKDEMİR Büyükşehir Belediyesinde çalışamaz diye,ama hala çalışıyor,demek ki yapamayacağını söylemeyeceksin.Anadolu'da ne derler taşıyamayacaksan,kütüğün altına girme derler.Sırf seçim kazanmak için bol bol attı,onun içindir ki ismi bir yerde geçse kamuoyunda başarısız olduğu söyleniyor.Ha varlığı,ha yokluğu şimdiden tartışıldığına göre,önümüzdeki İl Başkanlığına kadar kör topal gideceğe benziyor ama ilk seçimde işinin zor olduğu söyleniyor,haberi ola.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber