Gün Haber

CHP il başkanlığına ikinci aday

CHP'de ilçe kongreleri kapsamında Kaş ve Gazipaşa'da seçimler tamamlandı, delegeler mevcut başkanlarla yola devam kararı aldı. Antalya İl başkanlığı için Ahmet Kumbul'un yanı sıra, Mustafa Şeker adaylığını resmen açıklayan ikinci isim oldu.
ABONE OL
Abone Ol
CHP il başkanlığına ikinci aday
Haberler / Siyaset
18 Aralık 2019 Çarşamba 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Antalya İl Başkanlığı için kongre süreci, 8 Kasım'da delege seçimiyle başladı. Üyelerin seçtiği 600 delege, ilçe kongrelerinde ilçe başkanlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Seçimlerin ilk yapıldığı Kaş'ta mevcut başkan Mehmet Vural Arıkan ipi göğüsledi. Gazipaşa'da da yine mevcut başkan Ömer Güven bir kez daha güven tazeledi. İlçelerde seçimler, 12 Ocak'ta Serik ile tamamlanacak. 12 Ocak'tan sonra da CHP Genel Merkezi il kongresinin tarihini netleştirecek.

İl başkanlığı için mevcut başkan Ahmet Kumbul, yeniden aday olduğunu uzun süre önce açıklamıştı. İl başkanlığına ikinci aday ise iş insanı Mustafa Şeker oldu. Şeker, 2015 yılında da il başkanlığına aday olmuştu.

CHP'DE ILCE KONGRELERI KAPSAMINDA KAS VE GAZIPASA'DA SECIMLER TAMAMLANDI, DELEGELER MEVCUT BASKANLARLA YOLA DEVAM KARARI ALDI. ANTALYA IL BASKANLIGI ICIN AHMET KUMBUL'UN (FOTODAKI) YANI SIRA, MUSTAFA SEKER ADAYLIGINI RESMEN ACIKLAYAN IKINCI ISIM OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber