Gün Haber

CHP'de 2 eski 1 yeni

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Muratpaşa ve Konyaaltı'nda mevcut başkanlar yeniden seçilirken, Kepez'de Önder Kurnaz sürprizi yaşandı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'de 2 eski 1 yeni
Haberler / Siyaset
22 Aralık 2019 Pazar 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'de hafta sonu merkezdeki 3 ilçede delegeler sandık başına gitti. Muratpaşa'da aday olduğunu belirten Hasan Öder, seçim için yeterli delegenin oyunu alamayınca seçime giremedi. Tek listeyle yapılan seçimi mevcut başkan Hasan Şahin kazandı. Konyaaltı'nda da Onur Duruk ile Beyazıt Canelli yarıştı. Onur Duruk 277, Beyazıt Canelli 147 oy aldı. Seçimin galibi mevcut başkan Duruk oldu. CHP'de sürpriz, Kepez'de yaşandı. Mevcut başkan Servet Yıldız ile Önder Kurnaz seçime başkan olmak için girdi. 421 delegenin oy kullandığı seçimde 236 oy alan Kurnaz, 185 oy alan Yıldız'ın önünde seçimi tamamlayarak Kepez CHP'nin yeni başkanı oldu.

CUMHURIYET HALK PARTISI (CHP) MURATPASA VE KONYAALTI'NDA MEVCUT BASKANLAR YENIDEN SECILIRKEN, KEPEZ'DE ONDER KURNAZ (FOTODAKI) SURPRIZI YASANDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Önder Kurnaz

CUMHURIYET HALK PARTISI (CHP) MURATPASA VE KONYAALTI'NDA MEVCUT BASKANLAR YENIDEN SECILDI. (HASAN SAHIN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan Şahin

CUMHURIYET HALK PARTISI (CHP) MURATPASA VE KONYAALTI'NDA MEVCUT BASKANLAR YENIDEN SECILDI. (ONUR DURUK (SAGDA) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Onur Duruk (sağda)

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 23 Aralık 2019 Pazartesi 08:23
En azından diş çürüğü yok.))))

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber