Gün Haber

CHP çalıştayı onun otelinde yapılıyor

CHP çalıştayının yapılacağı Afyonkarahisar Sandıklı’daki May Thermal Resort’ın sahibi Antalya’nın eski Belek Belediye Başkanı Yusuf  Mecek çıktı. Mecek, kampa gelen Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP çalıştayı onun otelinde yapılıyor
Haberler / Siyaset
26 Temmuz 2019 Cuma 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'li belediye başkanları, parti bünyesinde oluşturulan ve  Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un başkanlık yaptığı Yerel Yönetimler Birimi'nin düzenlediği 'Belediye Başkanları Çalıştayı' kapsamında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir araya geldi. 25 Temmuz'da çalıştayın gerçekleştirileceği otele giriş yapan başkanlara eşleri de eşlik ediyor.

Bugün Seyit Torun'un açılış konuşmasıyla başlayacak toplantı serisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlara seslenmesiyle devam edecek. Açılış konuşmalarının ardından basına kapalı gerçekleştirilecek oturumlarda Seyit Torun CHP Genel Merkezi'nin yerel yönetim yaklaşımını anlatacak. Aynı gün başka bir oturumda da uzmanlar yerel yönetimleri izleme, yönlendirme, destekleme mekanizmaları hakkında bilgi verecek. Başkanlar Forumu ile çalıştayın ilk günü sona erecek.

KAPANIŞ KONUŞMASI KILIÇDAROĞLU'NDAN

Çalıştayın ikinci gününde de Ortak Akıl Atölyesi ile başkanlar fikir alışverişinde bulunacak. Seçmenlerin beklentileri konusunda uzmanlar başkanlara bilgi aktaracak. CHP'nin çalıştayı, Torun ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarıyla sona erecek.

YUSUF MECEK KARŞILADI

Kılıçaroğlu’nu kapıda karşılayan Yusuf Mecek’e ait otel 2016 yılında hizmete girdi. Ak Parti’den Belek belediye başkanlığı yapan Mecek, son seçimde ise Serik’ten İyi Parti adayı olmuş ancak seçilememişti.

May Thermal Resort, çamurun sağlık ile buluştuğu doğanın termal mucizesi, sağlık, zindelik, tatil ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olarak tanıtılıyor. Otelde, 309 standart, 16 engelli, 25 aile odası, 22 suit, 4 exlusive suit ve 2 kral dairesi olmak üzere toplam 378 oda bulunuyor. 1100 yatak kapasitesine sahip otelde 700 kişilik ana restoran, 150 kişilik 1 adet a la carte restoran, 50 kişilik Patiserie, Loby Bar, 3 adet Vitamin Bar ve Havuz Bar mevcut. Otelde termal bölümü, bayan termal bölümü, SPA & Wellness bölümü ve fizik tedavi üniteleri ile May Thermal Resort bölümleri bulunuyor.

Yusuf Mecek

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Aziz küçük
 27 Temmuz 2019 Cumartesi 23:22
Ne giyse ne yapsa yakışır bizim SERİK sevdalımıza

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber