Gün Haber

CHP Akseki tarihinde ilk

CHP Akseki ilçe kongresinde Mine Kaya başkan seçilerek, tarihe geçti.
ABONE OL
Abone Ol
CHP Akseki tarihinde ilk
Haberler / Siyaset
12 Ocak 2020 Pazar 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Akseki 38. ilçe kongresi Akseki Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye CHP Antalya milletvekilleri Aydın Özer ve Cavit Arı, İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, eski milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Tuncay Ercenk, il yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede Mine Kaya ve Mustafa Kavasoğlu yarıştı. Seçim sonucunda 45 oy alan Mine Kaya başkan oldu. Mustafa Kavasoğlu ise 15 oy aldı. CHP Akseki ilçe başkanlığına ilk kez seçilen kadın başkan olarak tarihe geçen Mine Kaya, "Kongremize katılan, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kazanan CHP oldu" dedi.

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 12 Ocak 2020 Pazar 13:29
Tebrikler AKSEKİ,umarım diğer ilçelere örnek olur,düşünün küçük bir ilçe,bunun Muratpaşa,Konyaaltı gibi büyük ilçelerde görülmesi gerekirken maalesef kadınlardan sadece oy istiyorlar.Antalya CHP de bir kadın milletvekili bile yok.Sonrada çık yok kadın kotası, yok genç kotası falan de,olmuyor beyler olmuyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber