Gün Haber

Burdur'da yardım kampanyası toplantısı

BURDUR'da Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketi için yardım kampanyası düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da yardım kampanyası toplantısı
Haberler / BURDUR
18 Ağustos 2021 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ile kurum müdürleri, STK temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Vali Ali Arslantaş, toplantıda yaptığı konuşmada, "Son zamanlarda ülkemizin karşı karşıya kaldığı orman yangınları, sel felaketleri ve bunların meydana getirdiği tahribatların giderilmesi, afetten zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi için bakanlıklar, kamu kurumları, STK'lar, devletimizin tüm imkanları seferber edilmiş durumda. Aziz milletimizin en temel vasıflarından bir tanesi biliyorsunuz zor zamanlarda birlik ve beraberlik içerisinde afetten zarar görenlerin gördükleri mağduriyetlerin giderilmesi. Kendi afetzedelerimiz, yangından zarar gören vatandaşlarımız başta olmak üzere, Karadeniz bölgesinde selden zarar görenler, diğer bölgelerimizde Ege'de, Akdeniz'de yangın afetinden zarar gören vatandaşlarımızın bu zararlarını en aza indirecek, yaralarına merhem olacak bir çalışmanın içerisinde olmamız gerekiyor. Bu amaçla da sizleri topladık. Şu anda bugün içerisinde ilçelerimizde de kaymakamlarımızın riyasetinde toplantılarımız yapıldı. El birliği, güç birliği içerisinde Burdur olarak yapabileceklerimizi ortaya koyacağız" dedi.

BURDUR'DA KASTAMONU VE SINOP'TA MEYDANA GELEN SEL FELAKETI ICIN YARDIM KAMPANYASI DUZENLENDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber