Gün Haber

Burdur'da, dağ keçisi ve yavruları fotokapanda

DOĞA Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Burdur 6'ncı Bölge Müdürlüğü'nce yaban hayatını koruma çalışmaları kapsamında kurulan fotokapanlara, dağ keçisi ile yavruları yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da, dağ keçisi ve yavruları fotokapanda
Haberler / BURDUR
13 Kasım 2020 Cuma 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğü'nün yaban hayatını koruma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda yerleştirilen fotokapanlara, yaban hayvanlarının ilginç görüntüleri yansıyor. DKMP Burdur 6'ncı Bölge Müdürlüğü tarafından yaban hayatını koruma çalışmaları kapsamında kurulan fotokapanlara, dağ keçisi ile 2 yavrusu yansıdı. Yavruların anne keçiyi emdiği anların fotokapan görüntüleri, DKMP Burdur 6'ncı Bölge Müdürlüğü'ne ait sosyal medya hesabından 'Annelik her canlıya yakışır' etiketiyle paylaşıldı.

DOGA KORUMA VE MILLI PARKLAR (DKMP) BURDUR 6. BOLGE MUDURLUGU TARAFINDAN YABAN HAYATINI KORUMA CALISMALARI KAPSAMINDA KURULAN FOTOKAPANLAR, DAG KECISI ILE YAVRULARINI GORUNTULEDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber