Gün Haber

Bucak'ta koronavirüse karşı sokak anonsu

BURDUR'un Bucak ilçesinde koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığa karşı tedbirli olmaları için vatandaşlar polis araçlarından yapılan anonslara uyarılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta koronavirüse karşı sokak anonsu
Haberler / BURDUR
9 Eylül 2020 Çarşamba 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak'ta son günlerde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle ilçede ek tedbirler alınarak, halkın dikkatini çekmek için polis araçları mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak uyarılarda bulunuyor. Polis araçlarından vatandaşlara, "İlçemizde son günlerde artan koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Evde kalalım" çağrısı yapılıyor.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, vatandaşları uyardı. Başkan Ünal, "Kıymetli hemşehrilerim, sizleri çok seviyoruz. Ne olur bakın bu işin şakası yok. İlçemizde koronavirüslü hasta sayısı 3'lü hanelerden 4'lü hanelere doğru hızla yaklaşıyor. Lütfen maskelerimizi elimizde de yada çene altında tutmayalım. Maskemizi takalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Kişisel hijyene dikkat edelim. Bu basit 3 kural bizleri hayata bağlar. Saygılarımla" dedi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş da dün Bucak'a gelerek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nu toplayarak ek tedbirler almıştı. 

BURDUR BUCAK ILCE BELEDIYE BASKANI EMRULLAH UNAL SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLASIMDA BULUNARAK, VATANDASLARI UYARDI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber