Gün Haber

Bucak'ta 'Gelecek Gençlikte' adlı projenin tanıtımı yapıldı

BUCAK'ta ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Bucak Kaymakamlığı, Bucak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve çok sayıda kurumların ortaklığında gerçekleştirilen 'Gelecek Gençlikte' projenin tanıtımı yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta 'Gelecek Gençlikte' adlı projenin tanıtımı yapıldı
Haberler / BURDUR
7 Ocak 2022 Cuma 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Müftülüğü Konferans Salonu'ndaki tanıtın toplantısına Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, , Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, kurum amirleri ve müdürleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Proje açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "Gençlik milletin geleceğidir. Ne kadar sağlam karakterli bir gençliğe sahipsek, o derece ileriye güvenle bakabiliriz"dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ise, gençlerin bilgili, ahlaklı, ruh güzelliği, adalet duyguları ile gelişmelerine, nesilden nesile aktarılmasına katkı sağlamayı nemsediklerini dile getirdi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise "Projesi ile amacımız dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa gençliğin önünü açmaktır. Daima hakkın ve adaletin tarafsızı olmak, yüreği inançla sevgiyle dolu bireyler yetiştirmektir" diye konuştu.

Proje kapsamında öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi, ağaç dikim etkinliği, gelenek ve görenekler ile ilgili seminerler, okuma etkinlikleri, kitap fuarı ziyareti, resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları, doğa fotoğrafçıları tarafından sunum ve sergi ve deneme sınavları yapılacak.

BURDUR'UN BUCAK ILCESINDE ILCE MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN ORGANIZE EDILEN, BUCAK KAYMAKAMLIGI, BUCAK BELEDIYESI, MEHMET AKIF ERSOY UNIVERSITESI, ILCE SAGLIK MUDURLUGU, ILCE TARIM VE ORMAN MUDURLUGU VE COK SAYIDA KURUMLARIN ORTAKLIGINDA GERCEKLESTIRILEN 'GELECEK GENCLIKTE' ADLI PROJENIN TANITIMI YAPILDI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber