Gün Haber

Bucak'ta EDS'lerin hız limiti artıyor

BURDUR'un Bucak ilçesinde Antalya- Burdur karayolu üzerinde bulunan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'nin (TEDES) hız limitleri 70 kilometre/saatten 88'e çıkarılması kararlaştırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta EDS'lerin hız limiti artıyor
Haberler / BURDUR
24 Temmuz 2020 Cuma 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya- Burdur karayolu üzerinde Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Şehit Teğemen Ayfer Gök ve Şehit Muhittin Talha Çalışkan köprü girişlerinde bulunan TEDES'lerin hız limiti 70 kilometre/saatten 88'e çıkarılıyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde Burdur- Antalya karayolu üzerinde Şehit Teğmen Ayfer Gök ve Şehit Muhittin Talha Çalışkan köprü girişlerinde bulunan TEDES'lerde hız limiti 70'den 88'e çıkıyor" dedi.

Başkan Ünal, "Kahveler ve Hastane mevkiinde bulunan yaya üst geçitleri tamamlanıp, belediyemize devredilecek. Şu anda bu yolumuz şehir içi yol statüsünde görünüyor. Bu devir gerçekleştiği anda bu yolumuz şehirlerarası yol statüsüne kavuşacak. Böylece yoldaki hız limitleri de artacak. Her şey Bucaklı vatandaşlarımızın mutluluğu ve güvenliği için" diye konuştu.

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber