Gün Haber

Bucak'ta Covid-19 tedbirleri denetimi

BURDUR'un Bucak ilçesinde Covid-19 tedbirleri denetimleri yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta Covid-19 tedbirleri denetimi
Haberler / BURDUR
17 Eylül 2020 Perşembe 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Bucak'ta da kapsamlı yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimi yapıldı. Denetimlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu katıldı. Polis ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan başka bir ekip de cadde sokak ve iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. 

Kaymakam Erol Tanrıkulu idaresindeki Covid-19 tedbirleri denetimlerinde ilçede faaliyet gösteren çeşitli esnaf dükkanlarında denetlemeler yapıldı. Denetimlerde Kaymakam Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, esnafların ve vatandaşların koronavirüs tedbirlerine gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür etti. Kaymakam Erol Tanrıkulu, salgın hastalığın önlenmesi için mutlaka vatandaşların dış ortamlarda ve kamusal alanlarda maske takmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve bol bol sabun ile el yüz temizliği yapmalarını önerdi.

Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal, herkes için mutlaka pandemi sürecinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını önerdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ilçede faaliyet gösteren her türlü iş yerinin açık kalmasının önemli olduğunu vurgulayarak, esnafımız, tüccarlarımız, sanatkarlarımız pandemiyle mücadelede gerekli önemi göstermeli ki olası salgından korunmalılar. Olası salgından etkilenen bir esnafımızın iş yerinin karantina sürecinde kapalı kalması, önce kendi bütçesini ve tüm müşterilerini etkileyecektir" dedi.

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber