Gün Haber

Bucak'ta 758 kilo pil toplandı

BUCAK Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede 758 kilo atık pil toplandı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta 758 kilo pil toplandı
Haberler / BURDUR
22 Aralık 2021 Çarşamba 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kampanya kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu 437 kilogram pille birinci, Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 101 kilogramla ikinci, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ise 18.50 kg ile üçüncü oldu. Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından Bucak Zübeyde Hanım Anaokuluna robotik kodlama seti, futbol, voleybol, basketbol topundan oluşan spor seti ile teşekkür belgesi ve plaket verildi. Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna ise spor seti ve teşekkür belgesi hediye edildi.

Düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yazar, Belediye Başkanı Emrullah Ünal da katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, atık pilleri düzenli şekilde toplayıp çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmeyi sağlayan ve okullarda öğrencilere çevre bilincini aşılayı sağlayan kampanyaya destekm olacaklarını söyledi.

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber