Gün Haber

Bir 'tık'la hayatı değişti

İNTERNETTE arama motoruna 'işitme engelli' yazdığında ekranda gördüğü milli takımın başarısını anlatan haberle heveslenip başladığı teniste şampiyonluk kazanan işitme engelli milli tenisçi Emre Çınar Uğuzlar (27), "Hayalim Avrupa şampiyonası ve olimpiyatta madalya kazanmak" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Bir 'tık'la hayatı değişti
Haberler / BURDUR
25 Ekim 2019 Cuma 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da oturan Emre Çınar Uğuzlar, internette arama motoruna 'işitme engelli' yazdığında ekranda gördüğü tenis milli takımı başarısını anlatan haberle bu spora özendi. 2 yıl önce tenis antrenmanlarına başlayan Uğuzlar, katıldığı ilk Türkiye şampiyonasında üçüncü oldu. Bu yıl da Mersin'de düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan Uğuzlar, teklerde üçüncülük, çift erkeklerde ise birincilik madalyasını kazandı.

Bir firmada eğitim ve kalite biriminde görev yapan Uğuzlar, haftanın 6 günü mesai saatinden sonra tenis antrenmanı yaparak müsabakalara hazırlanıyor. Teniste kazandığı başarılarla özgüveninin arttığını vurgulayan Uğuzlar, "Gelecek yıl Almanya'da düzenlenecek Avrupa şampiyonasına ve 2021'de yapılacak İşitme Engeliler Olimpiyat Oyunları'na katılmayı hedefliyorum. Hayalim Avrupa şampiyonası ve olimpiyatta madalya kazanmak" diye konuştu.


 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber