Gün Haber

Bir hasta yakını anlattı; "Doktor, 'ben sadistim, uyuşturmadan kesiyorum' dedi"

Antalya’daki özel hastanelerle ilgili şikayetler bitmek bilmiyor. ‘Randevu’ ve ‘Bekletilme’ sorunundan yakınan hastalarla ilgili şikayetlerden sonra doktor ve sağlık personelinden şikayetlerin de bir hayli fazla olduğu anlaşılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Bir hasta yakını anlattı;
Haberler / Sağlık
25 Aralık 2019 Çarşamba 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

(Not: Aşağıda yer alan hasta şikayetleri Antalya’dan sikayetvar.com’a yapılmıştır. Yazılar düzeltilmeden aynen konulmuştur)

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Şikayeti

Antalya Vakıf Yaşam'da kadın doğum uzmanı N*** C*** var. Sırf bayan olduğu için gittim. Yok simir yapalım yok şunu yapalım dedi hayır dedim sadece rahim ağzında yara var onun için geldim dedim. Onu şu anda göremem 15 gün sonra kontrolle gelin dedi. Resmen muayene olamadım çıktım 15 gün sonra gittiğimde tekrar tekrar muayene ücreti istediler ben şok oldum. Neden ben bir daha 100 ödedim dedim bu kontrol dedim hem bir öncekinde muayene olmadım ki dedim. 10 günü geçmiş dedi. Eee o zaman neden dedim 15 gün sonra gel dediniz dedim. Ağzını büküp omuz kaldırıyor. Ben şok oldum. Bu doktorun hekimliği de bir şeye benzemez.

EBRU

Meydan Tıp Merkezleri Kabul Edilemez Sünnet Hatası

15.11.2019tarihinde saat 12:00 sıralarında Antalya Meydan tıp merkezinde oğlum sünnet olmuştur. Hastanenize 11.00 de gelmemiz söylendi 11.00 ordaydık enjeksiyon odasına geçmemiz söylendi ve geçtik doktor a*** girdi odaya oğlumun pipisine bakarak bitişik olduğunu söyledi ve krem sürdü ve 15 dakika beklememiz söylendi ve iğneden bahseden olmadı. 15 dakika süre geçti 30 dakika oldu yukarıdan bizi çağırdılar bizim önümüzden 2 tane sünnet alındı onu da bekledik. Sonra biz alındık içeriye oğlum sedyeye yatırıldı önüne bez koyuldu işleme başlandı ve dayısı videoya çekti. Ben oğlumun başındayım oğlum öyle bir acı çekti ağladı ki size anlatamam hemşireler ve ailem şahit oğlum kustu acıdan rengi benzi attı bayılma aşamasına geldi. Allah korusun kalp krizi geçirebilirdi. Oğlumu öyle görünce bende bayılma aşamasına geldim. Tabi biz iğne olunacağını bilmediğimiz için oradaki hemşireler pipi de ki deriyi gerdiğimiz için bu kadar ağladı falan deyip geçiştirdiler. Neyse Allah'a şükür bir şekilde sünnet işlemi bitirildi. Evimize gittik. 1 hafta sonra kontrole geldik. Enjeksiyon odasının önünde beklerken şans eseri bir şeye kulak misafiri oldum oğlum gibi bir bebeğe de sünnet yapılacaktı krem sürüldü ve 15 dakika sonra hemşireler tarafından iğne yapılacağı söylendi. Ve ben şok geçirdim başımdan kaynar sular döküldü odaya girdim ve hemşireye sordum iğne her sünnet için yapılıyor mu dedim evet dedi kim yapıyor dedim doktor dedi ben sinir krizi geçirdim benim yavruma iğne vurulmadan sünnet yapıldı dedim yetkili ö*** geldi onunla görüştük bu durumumuzu anlattık nasıl olur dedi. İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor dedi A** çağırdı odaya doktor beye haber önceden gitmiş tabi doktor bey odaya bir hışımla girdi ben sadistim uyuşturmadan kesiyorum insan kesiyorum ben burada dedi yaklaşımı çok yanlıştı iğneyi nerede yapıyorsunuz dedik enjeksiyon odasında yapıyoruz dedi oğluma iğne vurmadınız krem sürdünüz ben çocuğun başındaydım. Doktor bey sünnet odasında yaptığını iddia etti. Bende video var doktor bey orada da yapmadınız deyince olayın rengi değişti doktor adil bey hatasını kabullenmeyip enjeksiyon odasında yapmadığımıza dair kanıt var mı elinizde kamera video var mi ispatlayın demeye başladı. Kendini aklamaya çalıştı Ben a*** tanımam etmem neden böyle bir iftira veya suçlamada bulunayım ki benim sabim daha 7 aylık çok canı yandı başkasının yanmasın sorumluları cezasını almalı gözden geçirilsin.

GONCA

Antalya Memorial Hastanesi'ndeki Belirsizlikler

Antalya Memorial Hastanesi’nden 19.10.2019 9:30 için üroloji randevusu aldık ve tam saatinde geldik. Banka kurum kimliğimi verdikten sonra ek ödeme çıkacağını ancak ne kadar olduğunun muayeneden sonra belli olacağını söylediler. Yani hizmetin ücretini bilmeden kabul etmemi istiyorlar. Bunun üzerine vazgeçtim. Çağrı merkezini arayarak muayene olmadığımı, randevumun iptal edilmesi gerektiğini söyledim. Önce edilemez dedi, sonra bir yerlere aktarıldım ve edilebileceğini öğrendim. En son görüştüğüm S** bey ücretin aslında hemen belli olabileceğini söyledi. Kendisinin enteresan telefon konuşmasından sonra randevuyu iptal edip kapattım. Tam olarak hangi bilginin doğru olduğu belli değil. Sürpriz yaşamamak için bir daha asla Memorial’a gidilmemeli. Önceden aynı sıkıntıları yaşadık ve Memorial Antalya Hastanesi’ni son kez denemiş olduk. Bu belirsiz durumdan şikayetçiyim.

BURAK

Medical Park Hastanesi Hatalı Ameliyat Yapması!

9 Aralık 2017'de Antalya Medical Park Hastanesinde Üroloji doktoru M*** varikosel ameliyatı oldum 7 ay sonra doppler ultrason sonucunda ameliyatın yanlış yapıldığı ve varikoselin hala olduğunu tespit edildi. Üstelik doktor mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat yapacağını söylemişti. Ancak ameliyat yerinde 7 cm kesik var. Ameliyat sırasında uyutuldum ve tam dikim (kapama) esnasında uyandım doktora sordum mikroskop nerede diye bana mikroskop diye bir gözlük gösterdi. Vücudumu boş yere kestiler. Beni maddi, manevi zora soktular zaman kaybettirdiler. Mağdurum. Başka bir hastanede tekrar ameliyat olacağım. Medical Park Hastanesi'ne ameliyat için ödediğim paranın geri iadesini istiyorum.

HAKAN

Antalyalı hastalar, ‘Randevu’ ve ‘Bekletilme’ sorunundan yakınıyor… TIKLAYIN

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Irel
 26 Aralık 2019 Perşembe 22:08
Devletin hastanesinde ne var da gitmiyorsunuz .Ticarethanelere kazandırıyor hemde sandığınızdan oluyorsunuz anlamıyorum
 Denetim Sıfır!
 26 Aralık 2019 Perşembe 10:03
Antalya Meydan Tıp hastanesinde bizlerde Cildiye Bölümü için gidiyorduk 2 kere gittik, her seferinde randevu yu telefonla alamadık buraya gelmelısınız dedı sabah oraya gıttık sıra aldık kuyruga gırdık 9 da gırdıgım hastaneden 11 de cıktım! yazıklar olsun. neymıs randevu sıstemı ıle calısmıyorlarmıs. Meydan Tıp hastanelerı parasını aldıkları musterılerı rezıl edıyorlar. CILDIYE DOKTORU A.. BAC.... Hastaneyı bıraktı adamın adı kötüleniyor adamla alakası yok ama herkes adama yuklenıyordu. gıttı burhanettın onata kendıne muayene actı adamcagız.
 salih
 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:24
OFM Dokuma kızımı aciline götürdüm.Polikliniğe gönderdi kzımın hiç hali yok.Doktorda odasında yok.Ordan tıpa gittim ateş 39.5 serum ilaç bayağı ilgilendiler bi kaç saat acilde tedavisi yapıldı.Özel hastaneler hepsi ticarethane oldu.Sağlık bakanlığını aradm hastane müdürünü ara dyo derdini anlatacak kimsede yok.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber