Gün Haber

Bild böyle yazdı; Antalya’dan yardım çığlıkları

Antalya’nın Manavgat İlçesi Side tatil bölgesinde bulunan 5 yıldızlı bir tatil köyüne tatile gelen Alman turistler, çifte rezervasyon yapıldığını, odalarda yer olmadığı için personel odalarında çift katlı ranzalarda veya lobide koltuk ve deniz yataklarında yattıklarını ileri sürdüler.
ABONE OL
Abone Ol
Bild böyle yazdı; Antalya’dan yardım çığlıkları
Haberler / Turizm
25 Eylül 2019 Çarşamba 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oteldeki durumu Alman Bild Gazetesi’ne, ‘Lütfen bize yardım edin’ mesajlarıyla ileten tatilciler çektikleri fotoğrafları da WhatsApp aracılığıyla paylaştılar.  Bild Gazetesi de, ‘Alman turistlerin yardım çığlıkları” başlığıyla verdiği haberde şunları yazdı;

“Bunlar, şu anda bir Türk beş yıldızlı otelde gerçekleşmekte olan inanılmaz sahneler. Tekrar ve tekrar otobüsler yeni turistler getiriyor, ancak otel Temmuz'dan beri neredeyse her zaman çifte rezervasyon yaptırıyor.”

Bazı turistlerin başka otellere yerleştirildiğini bazılarının ise rezervasyon yaptırdığı otelden çok uzak evlere götürüldüğünü ileri süren gazete, çok sayıda fotoğraf paylaştı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber