Gün Haber

Başkan Uysal'dan 15 Temmuz mesajı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda hukukun üstünlüğü, çok partili yaşam ve demokrasi vurgusu yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Uysal'dan 15 Temmuz mesajı
Haberler / Antalya
15 Temmuz 2020 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Uysal, 15 Temmuz 2016'da yaşanan menfur FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında hukukun üstünlüğü, çok partili yaşam ve demokrasi vurgusu yapan Başkan Uysal, şu ifadelere yer verdi:

"Hukukun üstünlüğü, çok partili yaşam ve demokrasi vazgeçilmezimizdir. 15 Temmuz'da insanlarımız, cumhuriyeti, modern demokratik hayatı, çok partili yaşamı ve hukukun üstünlüğü ilkesini gelecek nesillere taşımakta kararlı olduğunu bir kez daha canı pahasına ortaya koydu. 15 Temmuz'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadeleriyle, 'Ulusal egemenliğin bir ulusun namusu, şerefi ve onuru olduğunu' gösteren Türk milleti, bugün her alanda iradesine sahip çıkmaya devam etmektedir. Böyle bir karanlığın bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum."

ANTALYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber