Gün Haber

Başkan Topaloğlu, seyahat acentelerini ziyaret etti

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye'nin en önemli seyahat acentelerini ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Topaloğlu, seyahat acentelerini ziyaret etti
Haberler / Antalya
15 Temmuz 2020 Çarşamba 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Başkan Topaloğlu'na, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Genel Sekreteri Mehmet Akbaba, Kemer Esnaf ve Sanatkaralar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş eşlik etti.

İlk olarak Odeon Turizm A.Ş Genel Müdürü Ozan Somaklar'ı ziyaret eden Topaloğlu ve beraberindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizm sektöründe yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Topaloğlu, turizm sektörünün bu yıl çok umutlu olduğunu belirterek, belediye olarak da üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ve Kemer'e katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Topaloğlu, pandemi sürecinin Türkiye'de olduğu gibi Kemer'de de büyük sıkıntıları doğurduğuna değinerek, “Kemer turizm anlamında çok önemli bir yer. Biz Kemer'de turizmi daha da hareketlendirmek ve çeşitlendirmek için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu süreçte Almanya kapıları açarsa arkasında diğer Avrupa ülkeleri de açacaktır diye umut ediyoruz. Kilit isim burada Almanya" dedi.

Otelcilerle yaptıkları görüşmelere göre ağustos, eylül ve ekim aylarının rezervasyonlarının dolu olduğunu söylediklerini aktaran Topaloğlu, “Umudumuzu kaybetmedik. Her şey güzel olacak. Bundan sonraki zamanda turizm canlanacak diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Ozan Somaklar ise ülke olarak turizmin şu anki gidişatından umutlu olduklarını belirterek, Almanya ve Rusya pazarının açılmasının çok önemli olduğuna değindi.

Daha sonra Anex Tur şirket ortaklarından Hasan Güneysu'yu ziyaret eden Topaloğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizmde yaşanan gelişmeler hakkında görüşlerini bildirerek, Kemer'deki turizmi canlandırmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, daha sonra Pegas Tur Genel Müdür Yardımcısı Kerem Çankaya, Tui Tur Genel Müdür Yardımcısı Murat Turgut, Corendon şirket sahibi Yıldıray Karayel, RTS Tur Akdeniz Bölge Sorumlusu Engin Süzer ve Jolly Tur Akdeniz Bölge Sorumlusu Yavuz Öztürk'ü ziyaret ederek, sektörde yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Topaloğlu, ziyaretleri kapsamında kendisine eşlik eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, TURKIYE'NIN EN ONEMLI SEYAHAT ACENTELERINI ZIYARET ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber