Gün Haber

Bahçeli'nin A Takımı'na Antalya'dan hangi isimler girdi?..

MHP'nin bugün yapılan büyük kurultayında genel merkezin hazırladığı MYK'ya listesine Antalya'dan 3'ü asil 2'si yedek 5 kişi girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bahçeli'nin A Takımı'na Antalya'dan hangi isimler girdi?..
Haberler / Siyaset
18 Mart 2021 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP'de Devlet Bahçeli'nin yeniden genel başkanlığa seçildiği kurultayda Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri de belli oldu.

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Turan Şener listeye asil üye olarak girerken, MHP eski İl Başkanı Mustafa Aksoy ile MHP Antalya eski il yönetim kurulu üyesi ve il başkan yardımcısı İlknur Fidan yedekten listede yer aldı.

İŞTE TAM LİSTE:

İLKNUR FİDAN SAYD BAŞKANI

MHP'de yedek üyelerin de MYK toplantılarına çağrıldığı biliniyor. Antalya'dan MYK listesine giren İlknur Fidan bir süre önce Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı seçilmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 dost
 19 Mart 2021 Cuma 10:44
Parti bitmiş zaten.Beş kişi değil Beşyüz kişi girse nolacak ki. Analya dan girenlerin zaten bir ağırlığı yok insanlar üstünde. Sokağa çıkacak yüzü yok artık bu partinin.
 taş
 19 Mart 2021 Cuma 06:31
Girse ne olacak,girmese ne olacak.Eski kadro olduğu gibi duruyor,üstelik Genel Başkan 23 senedir partiyi yönetmesine rağmen aldığı oy oranı belli yüzde 10 lar da çakılmış kalmış.Memleketin bütün kesimlerini kucaklayan politikalar üretmek için çaba sarf etmeyen, sadece bir grup arkadaş topluluğuyla dernek statüsü mantığıyla bir araya gelerek, kast sistemi gibi bir yerlere gelmek için sırasını bekleyenlerin oluşturduğu bu yapının vatandaşın sorununu çözmesini belemek herhalde en hafif tabirle saflık olur.Kısacası yazık ki ne yazık nerdeyse 50 yıldır politik sahnede olan bir partinin yönetimi ellerinden makamları gitmemesi için kişisel olarak oralarda kalmaları için bir sistem kurmuşlar.Nasıl olsa masraflarını da hazineden alıyorlar,yürütmeye girmeden hiç bir sorumluluk almadan salı günleri çık bir iki milliyetçilik nutukları at hepsi o.Siyaset toplumun daha rahat yaşam sürmesi için çözüm yeri olmasına rağmen, ne yazık ki kutuplaşmanın bir ucunda durarak kendileri sorunun aslında bir parçası haline geliyorlar.MHP yönetici kadrolarının çoğunluğu da maalesef böyle davranarak uzlaşma kültüründen uzak durarak buradan besleniyorlar, ama sonuçta zararını ekmek peşinde koşan halk ödüyor.Yani anlamak için bayağı kafa yormak gerekir,bir topluluk düşünün ve hepsi bir kişinin ağzından çıkan söze bakıyor.Yani buradan 'Demokrasiye' katkı falan beklemeyin ve umudunuz başka bahara kalsın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber