Gün Haber

Avantajlı Tatil İçin Lüks Villalar

Özellikle koronavirüs pandemi süreci ile birlikte gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında turistlerin tatil algılarında çeşitli değişmeler meydana geliyor. Bunların en önemlisi de artık turistler kalabalık otellerden ziyade daha sakin ve daha konforlu alanlarda tatil yapmayı tercih ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Avantajlı Tatil İçin Lüks Villalar
Haberler / Turizm
7 Temmuz 2021 Çarşamba 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yüzden villa tatili yapmak bireylerin içini rahatlatacak hijyen noktasındaki kaygılarını giderecek bir tatil seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Villa tatili konusunda profesyonel bir şekilde hizmet veren Villacım Antalya ve Muğla bölgesinde bulunan en seçkin villaların tatil amaçlı kiralanması noktasında yardımcı oluyor. Villacım her ihtiyacı karşılayabilecek villa seçimleri ile müşterilerinin hem uygun fiyatlı hem de konforlu bir tatil yapmalarına katkı sunuyor.

Villa satın almanın dezavantajları

Villa satın almak öncelikle çok yüklü bir meblağ gerektirdiği için bireylerin diğer yatırımlar yerine yılın belirli dönemlerinde kısa bir süre kalabilecekleri bir villaya yatırım yapmaları çok da akılcı görünmüyor. Aynı zamanda villa satın almak uzun süreli aidat ödemeleri ve evin rutin bakımları gibi yükleri satın alanların üzerine yüklediği için ekonomik açıdan da biraz sıkıntılı oluyor. Fakat villa kiralamak; satın alma ile kıyaslandığı zaman çok daha büyük avantajlara sahip. Öncelikle villa kiralamak 5 yıldızlı otellere yönelmekten ya da bir villa satın almaktan çok daha ekonomik bir tatil imkanı sunuyor. Aynı zamanda villa kiralama bireylerin kendilerine özgü bir tatil kurgulamalarına olanak sağladığı için sosyal ve psikolojik açıdan daha rahat bir tatil yapılmasına katkı sunuyor. Aynı zamanda bireylerin kendileri için bakımının ve temizliğinin dört dörtlük yapıldığı villalar da istedikleri gibi büyük tatil yapmaları yıl içerisinde satın aldıkları villanın aidat ya da bakım masraflarını üstlenmelerinden çok daha akılcı oluyor. Villacım tatil villa seçenekleri ile tüm bu avantajları düşünerek müşterilerinin yaşam tarzlarına uygun villaları onlarla buluşturuyor.

Kaynak: https://www.villacim.com.tr/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber