Gün Haber

Aspendos'ta yıldızlar geçidi

DEVLET Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından 4-23 Eylül tarihlerinde Aspendos Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen 28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali 'Gala Konser' ile kapanışı gerçekleştirecek.
ABONE OL
Abone Ol
Aspendos'ta yıldızlar geçidi
Haberler / Antalya
20 Eylül 2021 Pazartesi 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Festival boyunca sahnelenen ve sanatseverlerin büyük beğeni ile takip ettikleri 'IV.Murat', 'Madama Butterfly' operaları, '3 Soprano-3 Tenor' konseri ve 'Pandemic' balesinden sonra 'Gala Konser' ile son kez seyirci karşısında olacak 28. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, yıldızlar geçidi ile geceye damgasını vuracak.

Aspendos Antik Tiyatrosu'nda 23 Eylül Perşembe saat 21.00'de gerçekleşecek 'Gala Konser'de, Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları, sopranolar Burcu Uyar, Deniz Yetim, Görkem Ezgi Yıldırım, Nurdan Küçükekmekçi, mezzo-soprano Ezgi Karakaya, Tenor Cenk Bıyık ve baritonlar Gürhan Gürgen ve Umut Tarık Akça sahnede olacak.

Orkestra şefi Zdravko Georgiev Lazarov yönetiminde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek olan 'Gala Konser' Verdi, Donizetti, Beethoven, Bizet, Lehar, Bellini gibi dünyaca ünlü opera bestecilerinin en seçkin eserlerinden parçalarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Festival biletleri www.biletinial.com adresinden ve bilet satış noktalarından temin edilebilir.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber