Gün Haber

Aşıyı ilk kimler olacak, ücretsiz mi yapılacak?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın risk grubundaki 5 milyon kişiye korona virüs aşısının ücretsiz uygulanacağını söylediğini iletti. Müftüoğlu, Koca'nın ilk aşamada Çin'in korona aşısının uygulanacağını açıkladığını belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Aşıyı ilk kimler olacak, ücretsiz mi yapılacak?
Haberler / Sağlık
22 Kasım 2020 Pazar 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet gazetesi yazarı Osman Müftüoğlu, "Korona virüs aşısı ücretsiz mi yapılacak?" sorusunun cevabını yazdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü belirten Müftüoğlu, aşının risk grubundaki 5 milyon kişiye ücretsiz olarak uygulanacağını okuyucularına iletti.

Müftüoğlu, "Sağlık Bakanı’mız Dr. Fahrettin Koca ile yaptığım görüşmede de Sayın Bakan bana açık ve net olarak uygulamaya Çin aşısıyla başlanacağını, ilk iki ay içerisinde risk grubundaki ortalama 5 milyon kişinin aşılanmasının ücretsiz olarak tamamlanacağını açıklamıştı. Kanaatim o ki aşı bizde de ücretsiz yapılacak. Ama bilelim ki öncelik risk grubundakilerin olacak." ifadesini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 23 Kasım 2020 Pazartesi 18:56
!!Bir Türk Dünyaya Bedel'Geldiğimiz noktada'1.EURO 9,3090 TL'ye Bedel'nasıl olacak bu iş.
 Şeytanın Avukatı
 22 Kasım 2020 Pazar 18:47
Türk bilim insanlarının aşı bulma ihtimali maalesef yoktur demek de ne demek ? Çok şükür Türküz, velev ki ihtimal olmasa bile böyle bir şey söylemek kimsenin haddine değildir. Yazıklar olsun diyor ve üzülüyorum.
 şaka
 22 Kasım 2020 Pazar 17:09
türk bilimadamlarının aşı bulma ihtimali maalesef yoktur.
 A.Rıza ÖZÇELİK
 22 Kasım 2020 Pazar 14:23
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın “yerli sentezle üretildi” sözleriyle duyurduğu Favicovir ilacı için Hindistan’dan bugüne kadar 2 tonun üzerinde hammadde ithal edildiği ortaya çıktı. “İthal hammadde” iddiasına yanıt vermeyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ruhsat başvurusu yapan üç firmanın Medipol için aylarca bekletildiğini de itiraf etti.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber