Gün Haber

Antalyaspor'un gençleri yıldızlaştı

SÜPER Lig'de bu sezon oynadığı 2 lig maçında da kadrosunda 6 yerli futbolcuyla sahaya çıkan Fraport TAV Antalyaspor'un genç futbolcuları Gökdeniz Bayrakdar, Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı performansıyla göz doldurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor'un gençleri yıldızlaştı
Haberler / Spor
26 Eylül 2020 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon oynadığı 2 lig maçında birer galibiyet ve beraberlik elde etti. Pazartesi günü sahasında Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak kırmızı beyazlılar, bu maçta da 3 puan kazanmayı hedefliyor. Ligde geçen sezon yakaladığı çıkışla adından sıkça söz ettiren Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon da başarılarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Kadrosunda Lukas Podolski gibi önemli yıldızın yer aldığı kırmızı beyazlılar, sezon öncesi Nuri Şahin transferiyle de ligde üst sıralarda yer alma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Fraport TAV Antalyaspor'da Podolski, Nuri Şahin, Jahovic gibi yıldızların yanı sıra takımda maestro görevi üstlenen Hakan Özmert gibi Türk futbolcular da performansıyla takımın başarısında önemli rol üstlendi. Milli futbolcu Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye transfer eden Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna, takım kadrosunda da geçen sezona göre önemli değişiklik yaptı.

Yeni kadrosuyla ligdeki başarılarını sürdüren kırmızı beyazlılar, bu sezon iki lig maçında da 6 Türk futbolcuyla sahaya çıktı. Teknik direktör Tamer Tuna'nın görev verdiği futbolculardan, geçler başarılarıyla göz doldurdu. Fraport TAV Antalyaspor'un genç futbolcuları 21 yaşındaki Doğukan Sinik, 20 yaşındaki Bünyamin Balcı ve 19 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, hem hücumda hem de savunmada destekleriyle takımının galibiyetlerinde önemli rol aldı.

Sezon başında Kocaelispor'dan transfer edilen U19 Milli Takım futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'deki ilk maçında oyuna sonradan girip, Beşiktaş'a karşı takımının beraberlik golünü attı. Kırmızı beyazlılarda geçen sezon Nazım Sangare'nin sakatlık yaşadığı dönemde teknik direktör Tamer Tuna'nın görev verdiği Ümit Milli Takım'da oynayan Bünyamin Balcı ise başarılı performansıyla takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Teknik direktör Tamer Tuna'nın defansın sağında, zaman zaman da sağ açık mevkisinde görev verdiği Bünyamin Balcı 18 lig maçında 1 gol attı.

Transfer döneminde sıkça konuşulan isimlerinden 21 yaşındaki Doğukan Sinik ise performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Ümit Milli Takım'da da forma giyen Doğukan Sinik, Süper Lig'de kırmızı beyazlı formayla 58 maçta görev yaptı. Fraport TAV Antalyaspor'un alt yapısında yetişen Bünyamin Balcı, Doğukan Sinik ve bu sezon takıma transfer olan Gökdeniz Bayrakdar, performanslarıyla taraftarın gönlünü kazandı. Teknik direktör Tamer Tuna'nın gençlerin takıma uyumu ve gelişimlerini sağlaması için titizlikle çalışma yürüttüğü kırmızı beyazlılarda Doğukan, Bünyamin ve Gökdeniz geleceğin yıldızı adayı olarak gösteriliyor.

SUPER LIG'DE BU SEZON OYNADIGI 2 LIG MACINDA DA KADROSUNDA 6 YERLI FUTBOLCUYLA SAHAYA CIKAN FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN GENC FUTBOLCULARI GOKDENIZ BAYRAKDAR (FOTODAKI), DOGUKAN SINIK VE BUNYAMIN BALCI PERFORMANSIYLA GOZ DOLDURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SUPER LIG'DE BU SEZON OYNADIGI 2 LIG MACINDA DA KADROSUNDA 6 YERLI FUTBOLCUYLA SAHAYA CIKAN FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN GENC FUTBOLCULARI GOKDENIZ BAYRAKDAR, DOGUKAN SINIK VE BUNYAMIN BALCI (FOTODAKI) PERFORMANSIYLA GOZ DOLDURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYASPOR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber