Gün Haber

Antalyaspor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor

FRAPORT TAV Antalyaspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Hakan Özmert ile Paul Mukairu kart cezası, Ersan Gülüm, Bahadır Öztürk, Lukas Podolski, Fredy Ribeiro, Harun Alpsoy da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor
Haberler / Spor
10 Temmuz 2020 Cuma 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 32. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü 21.00'da Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.. Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçı Halis Özkahya yönetecek. Kırmızı beyazlılar teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarına başları. Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden iki takımın karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor ve Fraport Antalyaspor ligi üst sıralarda tamamlamak amacıyla puan kazanmayı hedefliyor.

Kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı can sıkıyor. Fraport Antalyaspor'da Hakan Özmert ile Paul Mukairu kart cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Ersan Gülüm, Bahadır Öztürk, Lukas Podolski, Fredy Ribeiro, Harun Alpsoy ise sakatlığı nedeniyle karşılaşmada oynamayacak. Ağrıları devam eden Ondrej Celustka, Sinan Gümüş ve Ndinga'nın ise maçta forma giyme şansı az görülüyor. Maç günü yapılacak kontroller sonrası 3 futbolcunun da oynayıp oynamayacağı belli olacak.

SUPER LIG CEMIL USTA SEZONU 32. HAFTASINDA FRAPORT TAV ANTALYASPOR, PAZAR GUNU 21.00'DA AYTEMIZ ALANYASPOR ILE KARSILASACAK. ANTALYASPOR ALANYASPOR HAZIRLIKLARINI SURDURUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber