Gün Haber

Antalyalı turizmci, Dr. Haydar Dümen'e bakın ne sormuş...

Cinselliği güldürürken öğreten Dr. Haydar Dümen'i geçtiğimiz ay 92 yaşında kaybettik. Günlük yazılarının yayınlandığı Posta Gazetesi Dümen'in okurlarından gelen sorulara verdiği unutulmaz cevapları yayınlıyor. Dümen'e soru yöneltenlerden birinin de Antalya'dan bir turizmci olduğu ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı turizmci, Dr. Haydar Dümen'e bakın ne sormuş...
Haberler / Turizm
16 Mart 2022 Çarşamba 08:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Sertleştirici sprey beni mahvetti" başlığıyla yayınlanan mektubunda, turizmcileri kızdıracak bir cinsel eylemden bahseden kişi bakın Dr. Haydar Dümen'e ne sormuş, o ne cevap vermiş; 

"50 yaşındayım, Antalya’da turizmle uğraşıyorum. Otele gelen turistlerle olmak istiyorum ama daha başlamadan bitiyorum. Derdimi anlattığım arkadaşlar, sertleştirici sprey önerdi. Ben de oteldeki kuaförden saç sertleştirici aldım, kullandım. Denemez olaydım, günlerce yandım. Bir de benimle dalga geçtiler. Bana yardım edin."

DÜMEN'İN CEVABI: 

"Turizmci kardeş, işin zor doğrusu. O yaşlar erkeklerin ikinci baharıdır. Cep biraz dolgun, kafa olgun. Bazı kadınların olgun erkeklere ilgisi yoğundur. Cennet Antalya’da turistler de huriler gibi dolaşıyorlar. Eğlenmeye, gülmeye, her türlü özlemlerini gidermeye çalışıyorlar. ‘Serçeden korkan cin darı ekmezmiş’ örneği akbabalara da serçelere de davetiye çıkarıyor gibiler.

Dayan benim 50’lik okurum. Derken arada bir senin önüne bir nasip düşüveriyor. O da nesi? Havai fişek havalanmadan elinde patlayıverdi. Bu sorunu okurumuz evliyken aklına gelmemiş. “Nasıl olsa hatun sineye çeker” demiş. Kaçan av büyük olurmuş. Büyük ihtimal senin de karşına bir kel aynak çıkıverince okurumun gözünde o kel aynak bıldırcın oluvermiş.

İşte o zaman çare aramak aklına gelmiş. Bu arayışta haklısın. Bul formunu, çık erkekliğin onur kürsüsüne, gören maşallah desin. Oysa sen çözümü kolay yolda aramışsın. Saç sertleştiricisini kullanırken beynini erken yorgunluğa adamışsın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber