Gün Haber

Antalyalı işadamı bir yılda hacizlik hale geldi

2018’de en büyük 500 şirket arasında 141’nci sırada yer alınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törende Turizm Bakanı Ersoy’dan ödülünü alan Antalyalı işadamı bir yıl sonra hacizlik hale geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı işadamı bir yılda hacizlik hale geldi
Haberler / Turizm
22 Kasım 2019 Cuma 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uçak bileti satışında en büyük pazar payına sahip iken ödemesini yapmadığı için geçen ay default olan IATI icralık oldu. IATI’ye iki bankadan haciz ihtarnamesi gönderildi.

İki bankanın ITAI’nin sahibi Levent Aydın hakkında başlattığı icra takibinin 20 milyon liraya ulaştığı öne belirtiliyor. Diken web sitesindeden Ali Yılmaz'ın haberine göre, AITI'den 15 milyon 311 bin lira alacağı olan Aktif Bank, alacakları için icra takibi başlattı. Bankanın, borçlu şirket ve yetkilisi yanı sıra, IATI'den alacağı olduğu düşünülen 120 firmaya da haciz ihbarnameleri göndermeye başladığı belirtildi.

Aktif Bank'ın yanı sıra, IATI'den 3 milyon 688 bin lira alacağı bulunan Akbank'ın da İATİ Turizm Ticaret A.Ş., IDMS Turizm AŞ ile şirketlerin yetkilileri Levent Aydın ile Bülent Aydın’a yönelik haciz ihbarnamesi gönderdiği ifade edildi.

İKİNCİ BÜYÜK TURİZM ŞİRKETİYDİ

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’na göre 310 milyon doları aşan ihracatıyla Türkiye'nin en çok ihracat yapan 2. turizm şirketi olan IATI adına ödülü, 2018 yılının Aralık ayında IATI Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan almıştı

75 ülkede 35 binden fazla acente ile hizmet veren IATI, uçak bileti, otel, transfer, kiralık villa, sağlık turizmi gibi seyahat ürünlerini online olarak acentelerin ve son kullanıcıların hizmetine sunuyordu. IATI, 2017 yılında 2 milyar TL’ye yaklaşan cirosuyla Türkiye’nin en büyük 141. şirketi konumuna yükselmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 
 22 Kasım 2019 Cuma 12:28
Kapitalist sistemde herke batmak zorunda eninde sonunda bankaların kucağında bekleyin GÖRÜN

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber